Cum si-au vandut romanii tara in 27 de ani – ghid de prostie absoluta
Va mai amintiti cum tipau oamenii la „revolutie”? NU NE VINDEM TARA! Dupa 27 de ani am ajuns nu numai datori vanduti strainilor, dar le ascultam fara cracnire ordinele ca si cum ar fi stapanii acestei tari.
Veti vedea in acest articol de ce tara noastra a ajuns oaia neagra a Europei, exemplul concret de pus la rubrica „Nu faceti ca ei” sau, de ce nu, material didactic pentru un Ghid al prostiei absolute (il publica cineva?).
Romania la „revolutie” – poporul nu isi vindea tara!
In ’89 poporul l-a votat pe Iliescu, cu toate ca acesta promisese ca nu va candida alaturi de FSN, acel Front al Salvarii Nationale care a preluat puterea in Romania dupa fuga lui Ceausescu si asasinarea lui. Motivul? Poporul striga „nu ne vindem tara”, iar candidatii la presedintie care venisera din Occident in tara (Ratiu, cel mai notoriu) erau intampinati cu „dulci” cuvinte de ospitalitate – „Unde mortii ma-tii ai fost, ba, pana acum? Ce dracu’ ai facut in ultimii 5 ani? Ai mancat cu noi salam cu soia? Mars de-aici!” si altele asemenea. R
Poporul roman stia atunci si ce inseamna sa isi apere glia de invadatorii straini. Cu cateva luni in urma, in momentele de rascruce pentru Romania din timpul loviturii de stat, generalul Gusa oprise trupele sovietice din a intra in tara atunci cand acestea ne-au oferit „ajutorul” la solicitarea generalului Militaru, noul sef al Armatei, agent sovietic dovedit. Gusa le-a spus soldatilor sa moara pe brazda si sa nu permita nimanui sa treaca granita – soldatii au executat ordinul si au protejat granita estica a Romaniei; daca era dupa Iliescu si Militaru, in acel moment trupele „prietene” ar fi intrat in Romania si dracu’ le mai scotea de aici.
Romania dupa 27 de ani – poporul e dator vandut strainilor!
Dupa 27 de ani poporul nu numai ca a uitat ce striga in 1989 dar s-a si rasucit la 180 de grade, precum curvele dupa ce le platesti:
- romanii au ales un minoritar in fruntea statului; dupa ce acum 27 de ani ii injurau si scuipau pe Ratiu si Campeanu, pe motiv ca nu sunt cu adevarat romani si ca se occidentalizasera prea mult, acum au ajuns sa voteze un etnic neamt. Impotent si incompetent profesional, basca ca nu e roman, dar ce mai conteaza…
- romanii au vandut tara strainilor; departe de momentele in care romanii strigau pe strazi „nu ne vindem tara”, acum tara nu ne mai apartine de mult – pamanturile sunt ale strainilor, apa ne este imbuteliata si vanduta de catre straini in supermarketurile strainilor, romanii lucreaza pentru straini in tara lor, produsele romanesti autentice iau drumul exportului pentru a se intoarce in tara cu valoare adaugata si pentru a fi cumparate de catre romani pe bani foarte multi si pentru profitul strainilor.
- romanii au permis trupelor militare straine sa patrunda in Romania; daca la „revolutie” generalii patrioti au oprit trupele straine sa patrunda in tara si sa ne ofere „ajutorul”, la 27 de ani de la acel moment tara este cotropita militar de trupe straine care „ne ofera asistenta” si „ne apara”. Realitatea? Tara este cotropita militar si economic, iar Romania a devenit o tinta pentru dusmanii invadatorilor nostri. Cat de perfect!!!
Cat de prosti sa fim, ca natiune?
Daca am vandut tara strainilor in nici 27 de ani, cu sinceritate, suntem foarte prosti. Bubuim de prostie. Nu numai ca am vandut-o corporatiilor straine, dar mai iesim si pe strazi sa ne demonstram prostia si sa luam apararea strainilor. Cu voia dumneavoastra, prezentam inca o data dovada faptului ca cei care au iesit in Piata Victoriei au facut-o pentru a lua apararea corporatiilor straine:
In urma cu 27 de ani, romanii de varsta celor care injura acum companiile romanesti in Piata Victoriei strigau „nu ne vindem tara!”. Cei care au protestat in Piata Victoriei si-au vandut-o de mult – si tara, dar si constiinta.
Mai are Romania vreo sansa?
Romania este rupta in doua – pe de o parte stau romanii angajati in slujba corporatiilor straine, asa numitii „corporatisti”, sprijiniti de cei care traiesc din fondurile pe care le pompeaza strainii in Romania catre ONG-uri (asa numita „societate civila”, sorosistii, cum li se spune), iar pe de alta parte romanii obisnuiti – noi, voi, parintii si bunicii nostri.
Concluzie: batalia se duce intre romanii platiti de straini si romanii care inca mai cred in tara lor. Acum vedeti altfel prapastia dintre aceste doua tabere, nu? Atentie de partea carei tabere va asezati!